Запитване за цена
ЗА Лазерно почистване
на детайли

Цената на услугата зависи от множество фактори: големината, размера и сложността на формата на всеки детайл, както и естеството и степента на замърсяването. За да получите оферта, е необходимо да заснемете един или няколко видеоклипа и/или изображения на всеки детайл, който искате да почистите, и да ни ги изпратите чрез формата за заявки по-долу. Ние ще остойностим Вашето запитване и ще Ви върнем отговор до 2 работни дни.
Лазерно почистване
Забележка: формата позволява да ни изпратите информация за няколко елемента наведнъж. Можете да прикачите до 6 видеоклипа или снимки с обща големина до 60МВ. Ако е необходимо уточнение, използвайте допълнителното поле, за да оставите забележка (например, “два броя от детайл №1 и три броя от детайл №2”).

Политика за личните данни

Сайтът на “Димар Тех” събира само лична информация, която потребителят доброволно избере да сподели: име, телефон за връзка и адрес на електронна поща. Тази информация се използва единствено за целите, известни на клиента — изготвяне и изпращане на оферта за лазерно почистване на детайли — и не се споделя с трети лица по никакъв повод. Данните се съхраняват за период от 30 дни, след което се заличават автоматично.